0
Domaći fudbal

ŽARKO LAZETIĆ: Neka nas nova energija vodi do pobede!

Objavljeno: 04.08.18 u 16:20

Partizan će u okviru 3. kola Superlige Srbije u nedelju od 19 časova dočekati Mladost iz Lučana u utakmici u kojoj će klub voditi pomoćni trener Žarko Lazetić.

Nezgodna situacija u Partizanu pred gostovanje Mladosti iz Lučana u Humskoj. Trener Miroslav Đukić je smenjen, a na njegovo mesto biće postavljen Zoran Bata Mirković. Ipak, bivši reprezentativac Jugoslavije će na klupu tek protiv Danaca u četvrtak u Ligi Evrope, a protiv Lučanaca ekipu će voditi Žarko Lazetić.

– Očekivanja su da budemo na nivou Partizana, posle utakmice u Evropi najvažnije je da se dobro odmorimo i da spremni dočekamo ovu utakmicu. Specifična je situacija, jer je prelazni period, učiniću sve uz ljude iz stručnog štaba da ekipa bude spremna za duel sa Mladosti, da pokušamo da na terenu budemo ambiciozni, agresivni i motivisani kako bismo pobedili i nastavili trku za titulu – rekao je Žarko Lazetić.

On je čestitao Mladosti na tome što su konstantni i što godinama ne menjaju ekipu i trenera.

– Čestitam ekipi Mladosti na jednom kontinuitetu koji imaju, jedna su od retkih ekipa u Superligi koja u odnosu na prošlu sezonu ima jednog novog igrača u timu. Tako da je to njihov najveći kvalitet, imaju iskusnog trenera koji poznaje našu ligu i koji će znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu. Mi znamo šta od njih možemo da očekujemo i pokušaćemo da se što bolje pripremimo, očekujem da uz podršku navijača i novu energiju dođemo doi tri boda.

Bilo je reči i o povređenim igračima, ali i novajliji Zakariću.

Zoran Tošić je povređen, Nemanja Nikolić se vratio treninzima, ali još uvek nije spreman, videćemo sa medicinskim timom da li je on upotrebljiv. Svi ostali su spremni, ali da sačekamo popodne trening. Zakarić trenira, videćemo da li će debitovati – zaključio je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter