2
Domaći fudbal

ŠTA KAŽU STRANE KLADIONICE: Zvezda sa pola snage protiv Trnave, velika kvota na Partizan, Spartak baš potcenili

Objavljeno: 04.08.18 u 00:01

Već tokom sledeće nedelje igraju se prvi mečevi 3. kola kvalfikacija u Ligi šampiona i Ligi Evrope, evo šta kažu strane kladionice.

Prva će već u utorak u Beogradu na teren Crvena zvezda, reč je o meču sa Spartakom iz Trnave u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Najpoznatije svetske kladionice vide crveno-bele kao apsolutne favorite, a najmanju kvotu daje ‘Betfer’ 1.25. Najveća kvota na pobedu Crvene zvezde je u ‘1xBetu’ 1.33, dok ‘Bet 365’ i ‘Vilijam Hil’ cene 1.30. Pobeda na Trnavu vredi od kvote 10 do 12, te se po njihovom mišljenju šampion Srbije šeta do plej-ofa za Ligu šampiona.

Partizan svoj meč 3. kola kvlafikacija za Ligu Evrope igra u četvrtak od 18 časova u Danskoj, a rival je Nordsjeland. Domaćin je i favorit u ovom meču, ali ne veliki, kvota se kreće od 2.35 do 2.60, dok je na trijumf crno-belih od 2.50 do 2.85.

Spartak, koji će dočekati Brodnbi u Beogradu, je apsolutni autsajder. Ako biste uložili hiljadu dinara na Spartak dobili biste između 4.900 i 5.000 dinara. Kvota na ‘bunardžije’ iz Kopenhagena je 1.77.

Da čujemo vaše predloge?

0
0

2 Komentara

  1. Sve ce biti kao sto su rekli!nista nisu pogresili!Zvezda je preozbiljan tim za Trnavu(ne treba je potcenjivati),partizan je sa Djukicem ili bez njega blagi uzas,nemaju 2 igraca koja vrede…a sro se tice Spartaka mislim da je izbacivanje Sparte bio vrhimac i tu je njihov kraj,svakako sve cestitke i na tome!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter