3
Domaći fudbal

Milorad Vucelic, FK Partizan23.3.2015. Beograd, Srbija March (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VUČELIĆ: I Iliev će snositi odgovornost, kao i ja

Objavljeno: 03.08.18 u 10:57

Fudbaleri Partizana izbacili su Trakai, ali je veći utisak ostavila veoma bleda partija protiv litvanskog predstavnika.

To će, po svemu sudeći, biti „kap koja je prelila čašu“, zbog koje će ceh platiti Miroslav Đukić:

– Donećemo odluku nakon sastanka odbora. Ne mogu ja sam to da uradim. Postoji kriza, nezadovojlstvo, moramo sve to zajedno da razmotrimo… Kada se čekalo ovoliko, može još malo, rekao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić, koji je potom nastavio:

– Vrlo sam nezadovoljan, loše smo igrali, što je vidljivo. Ali ne samo igrom, već i igračima, zalaganjem, energijom… More grešaka od iskusnih igrača. Dobro je što smo prošli, ali moramo da promenimo nešto. Pazite, i iz pobeda i iz poraza se moraju izvući pouke. Sve je to deo sporta, ali moraju se izvući pouke, promene… Njih će sigurno biti i u igračkom kadru, moramo da povećamo zahteve prema njima.

A odgovornost će snositi i uprava…

– I Ivica Iliev, i ja, jer smo dali poverenje treneru i igračima, smo odgovorni. Mora postojati osećaj odgovornosti, ali često se to brka sa krivicom. Ja se osećam odgovornim, ne i krivim, zaključio je Vučelić.

(Za HotSport iz Litvanije, Stefan Smuđa)

 

0
0

3 Komentara

  1. E tako to ide svi brljaju niko nije kriv anajbolje je da se smeni trener tako da svi ostanu samo on da ide.Cudi me da se niste oglasili do sad i napali Terzica za vase brljotine.

    0
    0
    Odgovori
    • @З Дј нисмо ми ко ви па да своје грешке правдамо људима из Звезде. А Илиев ако не оде сам, ваљда ће га неко потерати

      0
      0
      Odgovori
  2. E sad, treba se dobro sagledati koliko je ovo iskreno od strane Vucelica da se neko iz uprave dotakao imena Ivice Ilijeva po meni, najodgovornijeg za sveukupni haos u sprtskom sektoru. Svi dobro znamo da vecina ljudi koja sedi u upravnom odboru nemaju veze o fudbalu ali da su zbog toga slepo verovali u Ilijeva kada su mu dali u rike da vodi sportski sektor. Rezultat je katastrofalan, trener i igracki kadar koje je Ilijev doveo u klub su klub doveli do te mere da nas i jedan Dinamo iz Vranja i jedan litvanski nizerazredni klub mogu onako igracki omalovazavati.Krivica uprave je velika jer je verovala u Ilijeva a sad je jos veca jer se za ovakvom odlukom i te kako puno cekalo i ozbiljno zakasnilo pa ce novim ljudima koji budu dosli biti i te kako tesko raditi i sanirati tolike promasaje jer igracki kadar i pripremni period su uveliko odradjeni.Odgovornost mora da postoji a ne da se prikriva i vremenski pomera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter