7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UZ NOVOG TRENERA STIŽU i POJAČANJA: Partizan završio dva velika posla

Objavljeno: 03.08.18 u 09:04

Fudbalski klub Partizan u nastavku sezone biće jači za dva nova fudbalera, čija promocija će biti održana danas.

Nije promena trenera, nakon najavljene smene Miroslava Đukića, jedina promena koja će se danas dogoditi u Humskoj, pošto će u 14 časova u Press sali stadiona crno-belih biti predstavljena dva nova fudbalera.

U pitanju su najverovatnije Lazar Ranđelović iz Radničkog iz Niša i Goran Zakarić, igrač sarajevskog Željezničara kog crno-beli pokušavaju da dovedu u svoje redove od početka prelaznog roka.

Lazar Randjelovic 29.7.1018. Jul 29. 2018. Beograd, Srbija, Crvena Zvezda – Radnicki Nis, Super liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

 

Ranđelović za dva dana puni 21 godinu, igra na poziciji krila, a pažnju je privukao nastupima u dresu Radničkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sa druge strane, Zakarić stiže pod epitetom najboljeg fudbalera u Bosni i Hercegovini i od njega navijači očekuju da postane nosilac igre crno-belih.

0
0

7 Komentara

  1. @Milan…nemoj bre za nas naljutice vam sd legenda Robi s i ovi silni vasi zajednicki navijači ..iste boje ista vera…pa jesu li dugogodišnje Delije :Milojko,Nolo,Ceda,Jeca….žestoko podržavale Hrvate na SP?To ime više prilici vama čak ste imali najbolju saradnju sa njihovim liderom u bivsoj državi.A vidimo da ste tu saradnju i nastavili

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan mora napraviti kompletan remont pocevsi od predsednika Vucelica, onog Vazure, Ilieva, zar su to ljudi za Partizan, inace ova sezona moze biti jako losa,

    0
    0
    Odgovori
  3. Pojacanja???Ahahahahahhhaaa…..To su ona cuvena pojacanja velikog vizionara Ilijeva Miletic,Urosevic,Nikolic,Ivanovic,Djurickovic,Marijanovic,Mitrovic,Vakulko,Solomon,Suma,Ozegovic……Kakav bre Djukic,najveci krivac je Ilijev,ili da izadje javno i kaze mi ne mozemo da pariramo Zvezdi jer drzava u nju ulaze godisnje 20 miliona evra!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter