0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

JELAČIĆ: Imamo razloga za optimizam (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.18 u 14:52

Pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić izjavio je da crveno-beli imaju razloga za optimizam pred utakmicu protiv Rada, u trećem kolu Super lige Srbije.

U trećem kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Rada na “Karađorđu”. Posle dva remija u prva dva kola, crveno-beli silno žele da pobedom krenu ka gornjem delu tabele i ujedno svojim navijačima prirede prvu radost u ovoj sezoni.

Pomoćni trener “stare dame” Spasoje Jelačić ističe da je optimista pred ovaj meč, te da veruje da će Voša konačno uspeti da osvoji sva tri boda.

– Poslednju utakmicu protiv Zemuna smo odigrali zaista kvalitetno i ostavili smo dobar utisak. Mislim da smo na tom meču zaslužili mnogo više od jednog boda, odnosno da smo zaslužili da pobedimo. To je pravi put kojim želimo da Vojvodina ide i iz tog razloga upućujem sve pohvale našim igračima. Vredno rade, pravi su profesionalci i napravili su sjajnu atmosferu, pa idu odličnim putem da nivo naše igre podižu iz utakmice u utakmicu. U ime stručnog štaba, moram da se zahvalim i svim strukturama kluba, koje vredno rade svoj posao, što nam sve zajedno daje optimizam da možemo da pobedimo ekipu Rada – kaže Jelačić.

Ipak, u do sada 61 odigranom meču između ovih rivala, Vojvodina ima 20 pobeda, Rad 18, a 23 utakmice su završene remijem, što jasno pokazuje da crveno-belima protiv “građevinara” nikad nije bilo lako.

– Ekipa koja nam dolazi u goste je predvođena sjajnim trenerom, koga svi u Vojvodini poznajemo, jer je ostavio trag u periodu dok je radio ovde. Rad će imati određenih promena u svojoj postavi, s obzirom na to da su ove nedelje uspeli da registruju neke igrače koji nisu nastupili u prva dva kola. Naravno, za naš stručni štab to nije iznenađenje, jer smo se već pripremili i otprilike znamo koje će to promene biti. No, kao što sam i ranije rekao, mi iz nedelje u nedelju rastemo kao ekipa i podižemo nivo forme iz meča u meč, pa zato gajimo veliki optimizam pred ovu utakmicu i nadam se da ćemo uspeti da zabeležimo prvu pobedu u ovom prvenstvu. Ako se na to doda činjenica da igramo kod kuće i pred našim vernim navijačima, koje očekujem u što većem broju, uveren sam da ćemo svi zajedno doći do prve prvenstvene pobede – izjavio je Jelačić.

Sa njim se slaže i iskusni vezista Milan Đurić (30), koji je, po opštem mišljenju, na meču protiv Zemuna bio najbolji igrač u redovima Voše.

– U goste nam dolazi mlada ekipa Rada, koja je željna dokazivanja. Pre dva-tri dana su stekli pravo na registraciju novih igrača, pa će to sigurno biti jedna sasvim nova ekipa, protiv koje će nam biti teško. Međutim, odlično radimo, u odličnoj atmosferi i imamo sjajne uslove za to, tako da sam siguran da će, ako u meč uđemo kao protiv Mladosti iz Lučana i Zemuna, bodovi ostati na “Karađorđu”. Takođe, ovom prilikom pozivam naše verne navijače da budu naš 12. igrač, kao što su to bili i do sada – rekao je Đurić.

Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u nedelju od 20 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter