1
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

OČEKIVANO: Dva igrača dobila ponude za produžetak ugovora

Objavljeno: 02.08.18 u 10:51

Priča je otvorena i čeka se samo trenutak za eventualnu realizaciju, a na igračima je da u narednom periodu donesu odluku.

Na šest mečeva ove sezone i 540 minuta igre mreža Crvene zvezde se nije zatresla. Zasluga tima i pojedinaca pozadi, kojima komanduje na golu Milan Borjan zajedno sa kapitenom Vujadinom Savićem. Tamdem u defanzivi je i prošle sezone izneo ogroman „teret“ i jake stubove treba još nagraditi.

Kako saznaje HotSport, klub sprema nove ugovore sa ciljem da golman i štroper ostanu do kraja ove sezone u ‘Ljutice Bogdana’. Oni imaju validan papir, ali i ponude da napuste ekipu do 31. avgusta.
Čelnici hoće da se revidiranjem ugovora sa jačim primanjima i potpisom na po još godinu dana vernosti „obezbede“. Za Borjana su zagrizli Standard i Strazbur, a Savić je na meti ekipa iz Turske i Francuske, gde je nosio dres Bordoa. Sačekaće se sa eventualnim dogovorom, a svakako da poslednju reč na ovu temu imaju igrači, pošto se evropske kvalifikacije završavaju 28. ili 29. avgusta.

0
0

1 Komentara

  1. BORJAN JE NAJVAZNIJI IGRAC KOD NAS.NE ZNAM KAKO JE MOGUCE DA SE JE NAPRAVIO TAKO KRATAK UGOVOR?VIDIM DA I SADA NEKI DOLAZE NA JEDNU GODINU!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter