1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTPUTOVALI I CRNO-BELI: Đukić otkrio šta je sa Zlatanom Šehovićem

Objavljeno: 01.08.18 u 09:20

Ekspedicija Partizana čarter letom u 9 sati krenula je sa beogradskog aerodroma put Viljnusa.

Malo je bilo slučajeva kada su oba ‘večita’ rivala evropsko gostovanje igrala u dva dana u istoj državi, a ovog puta baš tako se ‘zalomilo’, te će posle Crvene zvezde (gostuje veceras Suduvi od 19:30h), Partizan sutra od 18h igrati revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaija.

Crno-beli se nalaze u dosta turbulentnom periodu, iako je početak sezone, ali su sa dosta optimizma krenuli da odbrane mršavih 1:0 iz Humske.

– Idemo tamo sa pobedničkom namerom, nećemo braniti rezultat i prednost iz prvog meča. Znamo da neće biti lako, ali smo spremni i idemo po prolaz dalje.

– Verovatno će biti promena, jer igramo u ritmu četvrtak-nedelja i rotacija je uvek potrebna. Uvek smo išli na pobedu i po protivnika, tako će biti i ovog puta. Ništa nećemo braniti.

– Van stroja su isti igrači kao ranije, s tim da nam se Stojke vratio – rekao je Đukić, ali kada smo ga upitali kakvo je stanje sa povredom Zlatana Šehovića, koji nije krenuo sa ekipom:

– Tačno, nema ni Zlatana, i on je povređen. Ima nekakvu mikro rupturu od desetak milimetara i otprilike 10ak dana će biti van stroja – odgovorio nam je Đukić.

Nemanja R. Miletić smatra da će Partizan u Litvaniji imati mnogo više prostora nego u prvom susretu.

– Bili smo bolji u prvom meču, bolji smo od protivnika i idemo tamo po pobedu i prolaz. Oni će morati da se otvore, imaćemo više prostora za igru i očekujem da pobedimo. Atmosfera u ekipi je odlična, a ciljevi se nisu promenili – istakao je štoper crno-belih.

Napadač Ognjen Ožegović i dalje je član tima, a iako se govorilo o njegovom odlasku, igra dobro i daje golove poput pobedničkog protiv Dinama iz Vranja.

– Rezultat nije sjajan, ali imamo prednost od 1:0, što će nam značiti. Bez primljenog gola prolazimo dalje, ali sigurno cemo ići na gol da što pre obezbedimo prolaz. Napašćemo ih.

Sada se dva tima znatno bolje poznaju.

– Videli smo da nisu odigrali dobro, ali da imaju sanse, a poznato je i da mi igramo evropske utakmice bolje od domaćih. Mislim da ćemo stvoriti vise šansi nego u prvom meču. Isto tako i evropske utakmice igramo bolje u gostima nego na domaćem terenu. Što se mene tiče, ja nemam nikakav pritisak kod kuće, moje misljenje je da zbog toga neće biti ništa lakše, ali nijedna domaća utakmica ne može da se poredi sa utakmicama u gostima – zaključio je Ožegović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter