8
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NE JEDAN, VEĆ DVOJICA IGRAČA: Partizan posle Trakaija značajno jača svoje redove!

Objavljeno: 31.07.18 u 12:18

Nakon revanša sa Trakaijem, koji će crno-beli igrati u četvrtak od 18 sati, ekipa bi trebala da bude jača za dvojicu novih igrača.

Već neko vreme traje borba rukovostva Partizana i čelnika sarajevskog Željezničara koji nikako nisu želeli da puste u Humsku Gorana Zakarića, ali su se desile promene koje su išle u korist srpskog vicešampiona.

Naime, došlo je do promene trenera u komšiluku, a ujedno i promene filozofije, pa su popustili i dozvolili Sarajliji da pređe u crno-bele redove.

Partizan će platiti 150.000 evra uz procente od naredne prodaje, prenose ‘Novosti’, a navodi se da će igrač u četvrtak doći u Beograd, a promocija biti održana u petak, čim ekspedicija ‘parnog valjka’ stigne sa gostovanja u Litvaniji.

FOTO: FS BIH

To nije sve. Pred vratima je još jedno pojačanje, iz niškog Radničkog, odakle Partizan želi da dovede još jednog krilnog igrača u veznom redu, Lazara Ranđelovića.

On je prošle sezone igrao na pozajmici u Dinamu iz Vranja, a sada je na korak od Humske. I za taj transfer se očekuje skorija potvrda.

Sve vesti vezane za ‘transfer pijacu’ možete da pročitate OVDE.

0
0

8 Komentara

  1. Malo pogledajte cige ko je Zakarić pa će da vam bude jasnije malo, bolje sigurno nego iz Katarske lige i Japanske

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahahahaha!!! Pa naravno, on dolazi iz preozbiljne Premijer lige Bosne!!! I kosta 150 hiljada evra!!! Hahahahahahahahahaha

      0
      0
      Odgovori
  2. A Zvezdanu ako sudije poguraju penala i golovima iz ofsajda, krenuće im kola nizbrdo uskoro, veoma moguće, pozdraaaav

    0
    0
    Odgovori
    • A vas Guraju u prvom kolu 100 i kusur minuta, ali sta kad pojma nemate! Drugo kolo igrac vise nicim izazvan, malo li je?! Nije dzabe Andjeloski dolazio…

      0
      0
      Odgovori
  3. E, moj Ivice! Dovodiš pojačanja iz bosanske lige i Vranja dok Zvezda dovodi iz liga tri kategorije iznad ovih i misliš da se uključiš u borbu za titulu.
    Možda bi i moglo…ako Đukić ne bude trener.
    Gde su napadači, majstore. Ko će da daje golove? Hoćemo li posedom da ih teramo da, kao u Beogradu, daju autogolove?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter