3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI SADA BITI BOLJE: Đukić napravio promene za meč protiv Dinama (SASTAVI)

Objavljeno: 29.07.18 u 18:18

Fudbaleri Partizana ponovo gostuju u Surdulici, ovog puta Dinamu iz Vranja, u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Novo daleko gostovanje na jugu Srbije ne dolazi u pravom momentu po izabranike Miroslava Đukića, budući da je on sam na udaru kompletne crno-bele javnosti, ali i da je pre samo sedam dana na istom mesto Partizan doživeo poraz na startu Superlige.

Danas ne sme biti kiksa. Ipak, strateg crno-belih ponovo je kombinovao tim i na teren poslao ekipu sa dva napadača, ali i Markom Jankovićem u startnoj postavi, a bez Sejdube Sume.

Takođe, na golu je Filip Kljajić umesto Miroslava Vulićevića, umesto Svete Markovića tu je Nemanja R. Miletić, dok će na levom boku biti Nemanja G. Miletić umesto mladog Zlatana Šehovića.

Susret počinje u 19 časova.

Dinamo Vranja – Partizan, 19h

Stadion u Surdulici
Sudija: Novica Anđelovski

DINAMO VRANJE: U. Đurić – N.Đurić, Tasić, Lalatović, Vukajlović – Okomijan, Nedeljković – Antić, Dimitrov, Sićović – Suraka.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, N.R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić – Kosović, Zdjelar, Pantić, Janković – Gomez, Ožegović.

0
0

3 Komentara

  1. Kakav Tomic najgori ubedljivo u istoriji Partizana.Tomic je bio kritican bar je imao sta da zameri.Djukic gleda utakmicu ceska bradu,razmislja,izgubi i nema sta da zameri,on je pao sa marsa.Takav trener moze biti i moja baba samo mislim da mucenje igraca po terenu ne bi mogla da gleda 90 minuta i imala bi ata da zameri,uvek svakom nadje zamerku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter