5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizanov reprezentativac odlazi iz Humske, ali crno-beli dobijaju samo polovinu novca!

Objavljeno: 28.07.18 u 09:38

Traju pregovori sa klubom iz Francuske i Turske, a u narednih nekoliko dana trebalo bi da padne konačna odluka oko novog angažmana veziste.

Nije tajna da se Marko Janković (23) nalazi na spisku igrača koji mogu da napuste Partizan, a kako saznaje HotSport novi klub trebalo da bude poznat za nekoliko dana.

Zbog inostranih angažmana reprezentativac Crne Gore nije u prvom planu Miroslava Đukica i rastanak posle dve sezone je na korak od realizacije

Ponovo je aktuelna prica sa Amijenom (Francuska) i pojavila se opcija selidbe u Tursku. Za vezistu je interesovanje pokazala Bursa.

Crno-belima može da pripadne nešto više od milion evra na ime obeštećenja, ali prema ugovoru sa Olimpijakosom polovina novca ide u kasu kluba iz Atine.

Janković je prosle sezone imao zapažen ucinak i zimus nije postigao dogovor oko selidbe u Francusku, a početkom avgusta se oćekuje u novom dresu.

 

0
0

5 Komentara

  1. Pa koga drugog da prodaju kad ih niko neće. Sve što je iole vredelo u zadnjih par godina, prodali smo za dž a nikog nismo doveli. Đurđević, Everton,Milenković,Leonardo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Djukic treba da pita Milojevica da mu odrzi par casova, kako voditi tim. Posebno za taktiku. Mislim da bi Milojevic za dobrobit Srpskog fudbala pristao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobro je da ide Jankovic ali najvece pojacanje bi bilo da ode Djukic.Covek je toliki smor,davi a nece da ide pa makar Partizan bio poslednji dok mu ne istekne ugovor,jedva cekam jun sl.godine i da ga vise nikad ne vidim u Partizanu ni u posetu a ide i Iliev jer titulu nece uzeti ali ko ce ih gledati jos godinu dana i mucenje naseg Partizana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter