0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEMA REŠENJA: Partizan sa jednim napadačem juri prednost, nova uloga za Sejdubu Sumu

Objavljeno: 26.07.18 u 09:35

Povređeni su Nemanja Nikolić, Ognjen Ožegović i Zoran Tošić, a očekuje se da pored Rikarda Gomeša nešto ofanzivniju ulogu ima Sejduba Suma.

Kiks u Surdulici ‘leči’ pobeda u Evropi. Partizan večeras od 20:30h dočekuje Trakai sa jasnim ciljem da pokuša pored pobede da dođe do kapitala za miran revanš na Baltiku.

Zbog problema u igračkom kadru, kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić je odlučio da promeni ulogu Sejdubi Sumi, koji će imati ulogu ‘drugog napadaca’ i biti još ofanzivniji, tik pored Rikarda Gomeša.

Povređeni su Nemanja Nikolić i Ognjen Ožegović, a nije licenciran Đorđe Jovanović, koji bi za vikend trebalo konačno da postane novi igrac Briža.

Litvanci su preskocili Irtiš, a u Beograd dolaze u takmičarskoj formi mada apsolutna uloga favorita je na strani domaćina, koji će imati izmenjen sastav.

Odbrana se neće menjati, a na sredini pored Zdjelara i Pantića uloge bi trebalo da dobiju Đerlek i Ivanović pošto je Janković na izlaznim vratima Humske. Napred su Suma i Rikardo koji je pre sedam dana postigao pogodak protiv Rudara iz Pljevalja.

Projektovan sastav: Stojković – Enake, Marković, Valijente, Šehović – Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ivanović, Suma – Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter