0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘PROČITANI SU’: Vujadin Savić preneo šta su Litvanci posle meča rekli o Zvezdi

Objavljeno: 25.07.18 u 09:54

Odbrana Crvene zvezde još jednom je delovala nesalomivo predvođena Vujadinom Savićem.

Ni u četvrtom meču u sezoni Zvezda nije primila gol, a ni dozvolila rivalu da joj ozbiljnije pripreti. I Vujadin Savić bio je presrećan zbog rezultata i pobede.

– Imamo odličan rezultat pred revanš, sigurno je da smo favoriti, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ponovo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili cilj, a to je plasman u Ligu šampiona – rekao je popularni ‘Giška‘ posle meča.

– Igrali smo veoma pametno i strpljivo, na kraju se to isplatilo. Stručni štab je odradio odličan posao kada je analiza protivnika u pitanju. Znali smo tačno šta će da rade i kako će da igraju. Čuo sam da su posle utakmice komentarisali kako smo ih pročitali u svakom segmentu, to je još jedan dokaz da smo se sjajno pripremili – kazao je Savić.

Posebno mu je drago zbog prvenca Lorenca Ebesilija, i to veoma lepog pogotka.

– Drago mi je zbog Ebesilija što je postigao prvenac i ovacije publike kada je izlazio iz igre. Mnogo je važna ta hemija između igrača i navijača i siguran sam da će njemu podrška sa tribina biti dodatni motiv, kao što je i svima nama – podvukao je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter