0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ODLUKOM UEFA: Partizanu pravdu deli ‘komšija’, evo ko sudi Radničkom i Spartaku

Objavljeno: 24.07.18 u 18:28

UEFA je danas objavila spisak arbitara koji će suditi prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u četvrtak.

Partizan, Radnički i Spartak u četvrtak nastavljaju evropsko takmičenje, a UEFA im  je dodelila arbitre od kojih bi trebalo očekivati dobro suđenje.

Kada u Humskoj u četvrtak od 20:30h bude gostovao litvanski Trakai, na centru će biti Bugarin Georgi Kabakov, a njegovi pomoćnici će biti takođe naše ‘komšije’ Martin Margaritov i Divan Valkov.

Kabakov ima ‘svega’ 33 godine i predstavlja jednu od svetlih budućnosti UEFA arbitraže. Ima odsuđenih 35 utakmica na međunarodnom nivou.

Radnički će gostovati u Tel Avivu ekipi Makabija, a meč u Izraelu sudiće Italijan Paolo Macoleni, jedan od poznatijih evropskih arbitara. Uz njega će biti sunarodnici Fabijano Preti i Đakomo Paganezi.

Spartak će u Novom Sadu dočekati Spartu iz Praga i u tom meču sudiće Pavel Račkovski sa pomoćnicima Mihalom Obukovičem i Radoslavom Siejkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter