0
Evrokupovi

TRENER SUDUVE: Danas su šanse 50:50, videćemo kako će biti u utorak posle meča…

Objavljeno: 23.07.18 u 22:15

Litvanski šampion Suduva u Beograd je došao posle senzacije protiv APOEL-a u 1. kolu kvalfikacija za Ligu šampiona.

Trener Suduve Vladimir Čeburin istakao je da je njegov tim u Beograd došao da predstavlja malu evropsku zemlju i da su danas šanse za prolaz 50:50.

– Mi ćemo se potruditi da pokažemo ono što znamo i imamo. Ovde smo došli da predstavljamo malu evropsku zemlju, želimo da odigramo dobro. Danas su šanse jednake, a za dalje ćemo da vidimo. Sve će se videti sutra na terenu. Utakmica će pokazati. Igrate koliko vam protivnik dozvoli, da napadate ili da se branite. Naći ćemo način da sprovedemo u delo ono što želimo – rekao je kazahstanski stručnjak.

Nišlija Aleksandar Živanović, inače član Suduve, istakao je da su se saigrači i on dva dana intezivno spremali za ono što ih sutra od 20.30 čeka na Marakani.

– Nadam se da sam uspeo da im prenesem šta ih ovde očekuje u utorak. Mi smo se dva dana intenzivno spremali za meč. Znamo vrline i mane Zvezde, vrline ćemo pokušati da zaustavimo, a mane da iskoristimo – istakao je bivši fudbaler Jagodine i osvrnuo se na senzaciju protiv APOEL-a.

– Trijumfom nad Apoelom smo napravili veliki rezultat, čulo se za litvanski fudbal i Suduvu. U utorak je prvo poluvreme duela sa Zvezdom i želimo što povoljniji rezultat pred revanš – zaključio je Živanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter