0
Evropske lige

KARIJUS NIŽE KIKSEVE: Ali reči podrške stižu od Salaha i legende Reala

Objavljeno: 23.07.18 u 18:18

Nakon finala Lige šampiona Loris Karijus samo je nastavio sa greškama.

Na pomenutom finalu on je dobio udarac u glavu, što donekle može opravdati lošu reakciju, ali je on i pored te utakmice napravio još nekoliko ‘bisera’.

Tokom sinoćne utakmice između Liverpula i Borusije iz Dortmunda on je ponovo grešio, a kako je novi golman Alison stigao, evidentno je da će Nemac pasti u drugi plan Jirgena Klopa. Ali nakon svega uz njega je stao njegov saigrač i prva zvezda tima Mohamed Salah, ali i legendarni golman Reala iz Madrida Iker Kasiljas.

– Ostani jak Karijuse, dešava se i najboljim igračima. Ignoriši one koji mrze, na Tviteru je napisao Egipćanin.

Dok je legendarni Španac bio dosta oštriji prema kritičarima.

– Hoće li se ovi napadi na Lorisa Karijusa ikada završiti? Postoje mnogo veći problemi u svetu. Ostavite momka na miru! On je živo biće kao i svi mi, napisao je Kasiljas.

Na Instagramu se porukom oglasio i sam Karijus.

– Za one koji uživaju gledajući tuđi neuspeh ili patnju, sažaljevam vas. Šta god da vam se dešava u životu zbog čega gomilate toliko besa i mržnje u sebi, molim se da prođe i da dobre stvari dođu do vas, napisao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter