0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ZBOG NJIH JE DEČAK POSTAO ČOVEK’: Čista emocija kojom se Marko Jevtović oprostio od Partizana (FOTO)

Objavljeno: 22.07.18 u 13:54

Posle tri godine Marko Jevtović je napustio Partizan, a danas se emotivnom porukom na Instagramu oprostio od voljenog kluba.

Bivši igrač Novog Pazara, a od pre neki dan turske Konje, spada u onu grupu igrača koji je ostavio trag u Humskoj. Osvojio je tri Kupa Srbije, jednu Superligu, igrao dva puta grupnu fazu Lige Evrope sa Partizanom, od čega jednom i u nokaut fazi.

Pamtiće se njegov gol protiv Steaue koji je pokrenuo preokret u verovatno najboljem meču crno-belih u ovoj deceniji, ali i borbenost i sposobnost da pokvari igru rivala, što ga je činilo vrlo korisnim za svakog trenera koji je bio u Humskoj.

Danas se Marko Jevtović emotivno oprostio od crno-belog dresa i svega što mu je Partizan doneo u poslednje tri godine.

– Hvala ti crno-bela ljubavi! Hvala ti za sve trofeje, za svu ljubav, za sva radovanja, za velike utakmice, za sve predivne momente kojima ne znam broj ali i za one tužne jer je zbog njih dečak postao čovek. Vreme je da krenem dalje ali Partizan uvek ostaje moja kuća i moja porodica! – napisao je Marko Jevtović na Instagramu.

 

A post shared by Marko Jevtovic (@markojevtovic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter