1
Fudbal

ZDRAVKO MAMIĆ: Gde sam tu ja, Modrića, Ćorluku i Lovrena sam ja doveo kao izbeglice iz BIH!

Objavljeno: 21.07.18 u 10:47

‘Alfa i omega’ hrvatskog fudbala Zdravko Mamić javio se iz Međugorja sa pitanjem gde su njegove zasluge u osvajanju srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Prvi čovek zagrebačkog Dinama, koji se nalazi u bekstvu kako bi izbegao kaznu od 6,5 godina zatvora, rekao je da i on ima velikih zasluga u najvećem uspehu u istoriji hrvatskog fudbala.

– Vidim da me ne spominju. Međutim, neosporno je da je ovo kulminacija našeg uspeha kroz baze koje smo napravili. Pa, ja sam decu poput Modrića, Lovrena, Kovačića i Ćorluke doveo kao izbeglice iz Bosne i Hercegovine. To su neosporne činjenice. Vidite, ja sam te momke načinio milionerima. Bio sam im poput očeva. Međutim, niko ništa. Svi nekome zahvaljuju. Mene niko ne spominje. Niko ne spominje ni Šukera ni Mamića. Moram da budem iskren i da kažem – prisutan je strah. Ne smeju da nas hvale jer bi pojedinci onda bili podložni za napade – rekao je za ‘Dnevni avaz’, Zdravko Mamić.

Da li će hrvatski fudbal biti isti bez i sa Zdravkom Mamićem?

0
0

1 Komentara

  1. Pa Vi ste gospodine Mamicu osudjeni zbog kriminala. Da niste tu gde ste pobegli, bili biste u zatvoru jer ste osudjeni na vise od 5 godina. Verujem da ce iskoro biti osudjeni i Lovren i Modric kojima kao sportistima svaka cast.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter