2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIJE MU MNOGO TREBALO: Napadač napušta crveno-bele tek što je stigao u tim

Objavljeno: 20.07.18 u 12:19

Još jedan igrač mogao bi da napusti ekipu Vladana Milojevića u ovom prelaznom roku.

Iako još nije stigao Boaći, a ni neki drugi igrač na ovoj poziciji, crveno-beli imaju ponuda da unovče mladog napadača.

Iako se kao moguće destinacija pominjala Turska, napadač Crvene zvezde Milan Pavkov karijeru bi mogao da nastavi u španskoj Primeri. Kako javljaju lokalni mediji Srbin figurira za mesto u špicu Valjadolida.

Povratnik u Primeru želeo je da dovede Makedonca Mirka Ivanovskog, ali kako je on odlučio da karijeru nastavi u Hajduku iz Splita, pa je tako otvorio vrata Srbinu u ovom klubu. Španci su zainteresovani za igrača koji ima sjajnu sezonu u dresu Radničkog iz Niša iza sebe, a sigurno je i da ga crveno-beli neće tek tako pustiti.

Fudbal UEFA Europa League season 2017-2018, First qualifying round 1st leg
Crvena Zvezda v Floriana (Malta)
Milan Pavkov
Beograd, 29.06.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0

2 Komentara

  1. Ovo ništa nije tačno! To sve rade, ovi genijalci koji vode Zvezdu, sve ispod žita, iza leđa Pavkovu! Žele što pre da ga se reše! A, nisu mu dali šansu kao što je daju „kapitalcima“ iz Afrike! Zamislite kakva je ovo laž i prevara ovih manipulatora, koji vladaju tehnikama obmane i opsene! Kao Valjadolid je izrazio želju da kupi Pavkova a Pavkov nije odigrao ni jednu celu utakmicu u dresu Zvezde! Ovo su nastavljači onih agitatora i propagandista iz vremena druga Tita! Zastrašujuća je neljudskost i odsustvo osećanja! Moralni talog tribalnog Balkana!es

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter