0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Katai ‘pocepao’ mrežu, Čović o pojačanjima, Džaka nastavio prvokacije, sjajna podrška Radničkom na Malti

Objavljeno: 19.07.18 u 23:40

Vesti iz fudbala i košarke u toku današnjeg dana bile su ‘egal’ posle dužeg vremena.

Kao što smo u poslednje vreme navikli, ‘budilnik’ nam je Aleksandar Katai. Nekadašnji igrač Crvene zvezde nasatvio je sa dobrim partijama i ponovo se na spektakularan način upisao u listu strelaca.

Nebojša Čović svojim jutrošnjim izlaganjem dospeo je u centar paženje. Predsednik kluba sa Malog Kalamegdana govorio je o svemu, Evrokupu, novom treneru, ali će navijače najviše zanimati šta je imao da kaže o novim igračima koji dolaze u klub. Jedan od onih koji je već veiđen u crveno-belom dresu danas je promenio kurs i otišao na potpuno drugu stranu.

Nekim ljudima kao da nikad nije dosta. Tipičan primer ovoga je igrač Arsenaka Granit Džaka koji je nastavio sa provokacijama i nakon Mondijala.

Posle dužeg vremena Radnički iz Niša igra u Evropi. Svaki meč koji oni igraju praznik je za navijače kluba sa Nišave, a kada toliko volite svoj klub onda ni Malta nije daleko da se do nje ode, napravi sjajna atmosfera i podrže ljubimci.

Bivši napadač Partizana spominjao se kao moguće pojačanje ovog kluba, ali od tog posla neće biti ništa jer je on pronaša drugi klub.

Štoper selekcije Hrvatkse Dejan Lovren koja je bila druga na nedavno završenom Mondijalu dao je zanimljivu izjavu o finalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter