2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NJEMU NIJE DOSTA: Nova provokacija Džake, a sada ima i ‘saučesnika’ (FOTO)

Objavljeno: 19.07.18 u 17:21

Dosta prašine podigao je meč Srbije i Švajcarske na Mondijalu u Rusiji.

Najveće zasluge za to su imali Granit Džaka i Đerdan Šaćiri zbog načina na koji su proslavljali golove.

U drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu Švajcarska je slavila protiv ‘orlova’, a igrači koji su poreklom sa juga Srbije na provokativan način slavili su golova koje su postizali. Taman kada su se strasti smirile i zaboravile ružne scene koje su viđene u Rusiji, Džaka je nastavio tamo gde je stao na Mondijalu.

 

❤️👐🏻❤️ @__ll.gx__

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

On je sa svojom suprugom pozirao na Sejšelima, gde je trenutno na odmoru, a na su njih dvoje ukrštajući ruke želeli da prikažu dvoglavog orla, simbol koji je izazvao veliku pažnju svetske javnosti. Izgleda da igraču Arsenala nije dosta provociranja, a možda ga je i ‘blaga’ kazna od strane FIFA-e osokolila da tako nastavi i dalje.

0
0

2 Komentara

  1. Pa nije ispred Gazimestana mahao orlom, nego na sejselima i ima puno pravo tamo to da radi, kao sto drugi mogu da masu sa tri prsta. Odje…e vise i pustite narod na miru sa tim vasim senzacionalistickim naslovima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter