2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA JOŠ ČEKA: Evo dokle se stiglo sa dolaskom Ričmonda Boaćija iz Kine…

Objavljeno: 18.07.18 u 09:55

Crveno-beli mogu do petka da prijave nove igrače za meč sa Suduvom, a i ‘džokera’ 24 časa pre utakmice na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Kinezi su pristali da pozajme Crvenoj zvezdi na godinu dana Ričmonda Boaćija, ali je njegov dolazak u Beograd malo izgleda samo prolongiran pošto je juče igrao za Đangsu.

Kako saznaje HotSport, klubovi su utanačili detalje, koje bi danas trebalo da pečatiraju potpisima pošto je napadač iz Gane generalno pristao da ponovo obuče crveno-beli dres.

Ipak, dok ne bude igrač krenuo prema Srbiji ne može da se potvrdi transfer leta za crveno-bele kojima je napadač ekstra potreban za mečeve sa Suduvom.

Vremena za prijavljivanje novih igrača u UEFA ima do petka do ponoći, ali moze i ‘džoker’ da se registruje 24 sata pre megdana sa Litvancima, koji prvo sledi na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crvena zvezda verovatno ima i rezernu varijantu, ali svi očekuju ponovo u istom dresu Ričmonda Boaćija.

0
0

2 Komentara

  1. Znali smo da postoji sansa da vratite vijeiru.pa vratite ga onda.doveli ste stoiljkovia i sad boacija a dovoljno je samo da se vrati hugo i da predjemo igricu

    0
    0
    Odgovori
  2. cekaj bre je li gotovo ili se ceka ili dolazi ili im ne treba ili racunaju na njega ili je prijavljen za drugi dio lige ili nije
    sto lazete narod bre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter