0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DEGENEK O DEBIJU I AUTOBUSU: Ben na originalan način opisao gol i spornu odluku sudije (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.18 u 00:15

Crvena zvezda je uspela u finišu da probije letonski zid i da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedan od debitanata pred Delijama je Miloš Degenek, koji se prilično dobro pokazao u štoperskom tandemu sa Vujadinom Savićem. Oduševili su ga navijači.

– Iznenadilo me je koliko je ljudi došlo. Nadam se da će biti tako i u sledećoj utakmici u Evropi. Dobro smo odigrali, tražili smo put do gola i na kraju uspeli da iskoristimo šanse. Navijači su nam dali vetar u leđa. Od malih nogu navijam za Zvezdu, tako i cela porodica. Znam one najvažnije pesme, a one ostale cu naučiti nakon narednih pobeda.

Dao je interesantan opis defanzive letonskog tima.

– To je kao kada igraš protiv autobusa i traziš put oko njega. Ipak, bili smo strpljivi i uspeli smo na kraju da dođemo do gola i pobedimo.

Sledeći rival je Suduva.

– Svi igraju fudbal. Niko ne sme da se potceni, biće veoma teško, ali ćemo se dobro spremiti i nadam se ostvariti dobar rezultat.

Strelac prvog gola El Fardu Ben na originalan način je opisao situaciju iz 78. minuta. Delovalo je da je bio u ofsajdu, čak se i njemu u tom momentu činilo da će pomoćnik podići zastavicu.

– U takvim situacijama nikad nisi siguran. Pogledao sam i video da pomoćnik nije signalizirao ofsajd, zbog čega mi je drago – rekao je Ben.

(Izvor: youtube / Football Score)

– Veoma važna pobeda. Ovakvi mečevi mogu da budu teški, ali najbitnije je da idemo dalje. Moramo da budemo maksimalno koncetrisani u narednoj utakmici. Pokazali smo da smo dosta bolji od Spartaksa, pokušavali smo i uspeli. Drago mi je sto sam postigao gol.

Sledeća je Suduva, a prvi meč igraće se već za sedam dana na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Svako može da pobedi svakoga. Znamo šta moramo da uradimo. Želimo da igramo sve bolje i bolje kako utakmice odmiču – zaključio je Ben.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter