0
Evrokupovi

MILOJEVIĆ: Svi danas igraju fudbal! KRSTIČIĆ: Mnogo se pričalo o mom odlasku iz Zvezde…

Objavljeno: 17.07.18 u 23:04

Svima je u crveno-belom taboru laknulo posle pobede nad Spartaksom iz Letonije golovima u samom finišu večerašnjeg meča.

Posebno je kamen sa srca pao, reklo bi se, treneru Vladanu Milojeviću.

– Uvek je lepo sa navijačima i divnom publikom. Očekivali smo ovakav otpor Spartaksa, prepisana je prva utakmica iz Rige, momci su se pokazali kao jako disciplinovana ekipa, pokazalo se da je dobro skautirana ekipa. Trebalo nam je strpljenje da dođemo do golova, imala ga je i publika. Mnogo teška utakmica, prva zvanična na našem stadionu i veliki ulog. Nemamo puno vremena za odmor, već za vikend imamo prvenstveni meč protiv Dinama, ovo je velika pobeda za igrače – rekao je trener Milojević posle meča za ‘Sport Klub’.

Naredni rival je Suduva, jer je litvanski šampion priredio senzaciju protiv APOEL-a.

– Da li je iznenađenje? Svi danas igraju fudbal, nema nigde više amaterskog fudbala, čim su izbacili APOEL, klub sa velikim budžetom, nisu nimalo naivni – rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Strelac drugog gola za crveno-bele bio je Nenad Krstičić.

– Teška utakmica, uopšte se nisu pokazali kao što smo svi očekivali – da su lagani protivnik. Odlično su stajali na terenu, teško ih je bilo probiti. Napadali smo tokom celog susreta, bilo je normalno da dođemo do gola. Oni su zatvorili sredinu terena, puštali su nas da napadamo po boku i centriramo i bilo je veoma teško.

Zatim je sam progovorio o svom potencijalnom odlasku iz crveno-belog tabora.

– Srećan sam jer smo pobedili, ali i zbog gola koji sam postigao. Poslednjih dana je bilo mnogo priče o mom potencijalnom odlasku, ali ja nikada o tome nisam razmišljao. Zbog ovoga sam ostao ovde – da postižem golove i uveseljavam ovu divnu publiku, da probamo da uđemo u Ligu šampiona i osvajamo titule – zaključio je Krstičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter