0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

HOTSPORT SAZNAJE: Najbolji igrač Mačve karijeru nastavlja u Južnoj Koreji

Objavljeno: 17.07.18 u 09:40

Klubovi posle dugih pregovora sklopili angažman, a posle odlične sezone slede novi izazovi za napadača na Dalekom istoku.

Čekao je i dočekao pravu ponudu Bojan Matić (26), najbolji igrač Mačve iz Šapca, koji je postao novi član Seula.

Posle dugih pregovora klubovi su sklopili angažman i napadać je potpisao ugovor na tri godine. Slede novi izazovi u inostranstvu posle najbolje sezone u karijeri tokom koje je golgeter posebno bio zaslužan za opstanak ekipe sa stadiona kraj Save i senzacionalnu eliminaciju Crvene zvezde iz Kupa Srbije.

Igrač se probijao do glavne pozornice kroz nekoliko klubova, a uspon je krenuo u Jedinstvu iz Bečeja, zatim je igrao za Sentu, Zemun i Loznicu odakle se 2016. godine preselio u Šabac. Uveo je Mačvu u Superligu i za dve sezone na 61 meču postigao je 26 golova.

U ovom prelaznom roku Matić je imao ponudu da se preseli u Vojvodinu ili Tursku, a na kraju je stigla najbolja ponuda iz Seula čije će boje braniti u narednim godinama.

 

A post shared by Dejan Curovic (@dejancurovic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter