5
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

NIJE MOGAO DA DOČEKA: Rakitić razočarao navijače iz komšiluka, podelio fotografiju ‘jednog jedinog kralja’

Objavljeno: 16.07.18 u 17:20

Danas su reprezentativci Hrvatske stigli u Zagreb nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu.

Pored više hiljada oduševljenih Hrvata, dočekao ih je i onaj jedan – ‘specijalni’.

Barem se takav utisak stiče po objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, a jednu je okačio Ivan Rakitić. Uz Rakitića, na njoj je i Marko Perković, odnosno Tompson.

 

Stigo je kralj..!😘🙏 jedan jedini.!!! Idemo hrvatska 🇭🇷

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Reč je o estradnom umetniku koji je slavu stekao govorom mržnje uglavnom upućenom srpskom narodu, čoveku koji toplo gaji i širi poruke ustaštva i nacizma te je poštovan od strane mnogih naših komšija, ali isključivo u nezvaničnim prilikama pošto je zbog njegovih šokantnih ispada na koncertima širom Hrvatske i sama zemlja iz komšiluka bila na meti raznih svetskih organizacija.

Sinoć su saigrači Ivana Rakitića nakon meča sa Francuskom poraz slavili uz pesme istog zapaženog umetnika, a pesma na repertoaru bila je ‘Pukni puško’:

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

5 Komentara

  1. Taj animozitet medju nacijama se potstice svesno i namerno,jer se vlast tako brizljivo zadrzi i socijalno tlacenje sopstvenog naroda nesmetano nastavi.U tome naravno najvise ucestvuju javne licnosti cija je sramna i nemoralna uloga neophodna u tom projektu politicke narkoze obespravljenih masa.

    0
    0
    Odgovori
  2. A mene pljuju kad kazem da bi pre navijao za siptarcine nego za njih. Krvati ti se smeskaju a iza ledja kamu spremaju. Siptara bar znas i to je to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter