0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NERMIN HASKIĆ ZA HOTSPORT: Fantastična podrška na ‘Čairu’, tek ćemo pokazati pravo lice!

Objavljeno: 16.07.18 u 18:42

Fudbalska simultanka viđena je na Čairu u utakmici Radničkog i Gzire, a jedan od igrača koji je ostavio najbolji utisak na brojnu nišku publiku jeste napadač Nermin Haskić, koji se na debiju dva puta upisao u strelce.

Promena sredine gotovo sigurno odgovara Haskiću, kojem ovo nije prvi put da na debiju bude dvostruki strelac.

– Doživeo sam nešto slično u Sarajevu pre šest godina, igrali smo ligu Evrope, takođe sam postigao dva gola. Drago mi je da se to ponovilo. Atmosfera na stadionu bila je sjajna, Nišlije daju vetar u leđa klubu, neka prikazano u prvom kolu bude svojevrsna pozivnica navijačima da u još većem broju dođu na naredni meč. Nadam se da smo učinili dovoljno da prođemo u drugi krug kvalifikacija. Videli ste po mojoj reakciji, koliko je značajna dobra igra i podrška na debiju.

Haskić očekuje da se trend dobrih igara nastavi u narednom periodu, kako Radnički bude dizao formu.

– Videlo se iz prikazanog u prvom poluvremenu da nismo bili na maksimalnom nivou, nadam se da nećemo imati problema na Malti, a već u narednom kolu ćemo pokazati koliko opasni možemo da budemo – poručuje novajlija Haskić.

Nermin Haskić jedan je od mnogobrojnih novajlija ovog leta u Radničkom, a pre Radničkog reprezentativac BiH nastupao je za Ružemberok, Žilinu, Košice, Voždovac, Sarajevo i Budućnost Banovići.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter