3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTONOV JE PROŠLOST: Crno-beli pronašli zamenu na ovoj poziciji

Objavljeno: 12.07.18 u 14:30

Posle nekoliko neuspelih pokušaja da se dogovore sa Grashopersom, čelni ljudi kluba po svemu sudeći odustali su od ovog transfera.

Iako je dobra volja sa obe strane postojala nije došlo do dogovora da Nemanja Antonov godinu dana pre isteka ugovora napusti ovaj klub iz Švajcarske.

Razloga za ovakav epilog ima mnogo, a pre svega novčani faktor imao je prevagu. U ugovoru koji su dve strane potpisale stoji da levi bek može pripasti crno-belima za 400 hiljada evra i određene procente. Ova cifra bila je previsoka za klub iz Humske pa su pokušali da nađu zajednički jezik sa drugom stranom, što im nije pošlo za rukom.

Šef struke Miroslav Đukić morao je rešenje za ovu poziciju da pronađe u svojim redovima, jer vremena nije imao mnogo  pa je izbor pao na mladog, supertalentovanog Zlatana Šehovića. Ovaj momak ostavio je sjajan utisak na sve u klubu, te je odlučeno da se njemu pruži šansa.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter