1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OTPUTOVALA U LETONIJU: U avionu nema Pešića, ali i još jednog standardnog prvotimca!

Objavljeno: 10.07.18 u 09:54

Crvena zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona, a prvi stepenik na tom putu ima sutra u Letoniji protiv Spartaks Jurmale.

Prva prepreka na putu biće letonski Spartaks iz Jurmale. Utakmica neće biti igrana u Jurmali već u Rigi, a početak je zakazan za 11. jul u 18,00 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde u jutarnjim časovima otputovali su u Letoniju, gde će pokušati da izbore povoljan rezultat pred revanš u Beogradu koji će biti igran šest dana kasnije.

Na spisku se nalazi ukupno 20 fudbalera koji će predstavljati uzdanicu trenera Vladana Milojevića.

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

Dakle, nema Aleksandra Pešića koji je otputovao u Saudijsku Arabiju na potpis ugovora sa novim klubom, ali ni Slavoljuba Srnića koji je ostao u Beogradu zbog povrede. Van konkurencije za ovaj meč je i Dušan Jovančić, pojačanje iz Vojvodine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter