0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

SLOŽNI: Degenek najavio Zvezdinu dominaciju, Stojiljković imao problema sa zadnjom ložom, ali…

Objavljeno: 10.07.18 u 11:53

Pred put u Letoniju, fudbaleri Crvene zvezde Miloš Degenek i Nikola Stojiljković istakli su da puni samopouzdanja idu u goste Spartaks Jurmali.

Crvena zvezda sutra od 18 časova igra prvi meč u sezoni u Rigi, a novi štoper srpskog prvaka smatra da je njegov novi tim dominantniji od letonskog i da će to potvrditi.

– Očekujem da ćemo sutra svi dati maksimum, jer smo svi spremni i da ćemo da pobedimo… Da se vratimo za revanš ovde i da ponovo kod kuće dominiramo i ostvarimo još jednu pobedu – rekao je Degenek novinarima na aerodromu ‘Nikola Tesla’ pred put u Letoniju.

Gledali smo protivnika i ne treba potcenjivati, dobra su ekipa, ali mi smo kvalitetniji i mislim da će to biti sutra razlika – rekao je Degenek.

Vrlo brzo se uklopio u novu sredinu.

– Fizički sam super, spreman sam. Saigrači su me lepo primili. Spreman sam za šta god trener bude tražio od mene – rekao je on.

FOTO: CRVENA ZVEZDA

Još jedan novajlija, ali na drugom kraju terena, Nikola Stojiljković, takođe je optimista pred sutrašnje gostovanje.

– Očekujem da se vratimo u Beograd sa pozitivnim rezultatom i da dočekamo sledeću utakmicu na našem stadionu u dobrom raspoloženju, kao i da se još bolje uigramo za ono što nas očekuje u sledećoj sezoni – rekao je Stojiljković.

Stojiljković je imao blagu povredu zadnje lože, ali ističe da će biti spreman da istrči na teren i zameni Aleksandra Pešića.

– Odlično se osećam, spreman sam. Imao sam problema sa zadnjom ložom, ali sam spreman za ovu utakmicu. Gledali smo ih i mislim da ćemo još jednom po dolasku u Letoniju. Dobra su ekipa, čvrsti su, iako ne znam kakav baš fudbal igraju. Moramo biti maksimalno oprezni –  rekao je Stojiljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter