6
Fudbal

POJAVIO SE NOVI SNIMAK: Mrtav pijan Domagoj Vida pored provokacija uzviknuo – ‘Gori Beograd’! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.18 u 10:29

Kočnice hrvatskog defanzivca baš su popustile nakon velikog trijumfa nad Rusijom i plasmana u polufinale Svetskog prvenstva.

Domagoj Vida nalazi se u centru skandala, koji je prodrmao Evropu, jer je nakon trijumfa nad domaćinom posle boljeg izvođenja penala u Sočiju uzviknuo ‘Slava Ukrajini’ i na taj način vređao ruski narod.

Hrvatski savez odlučio je da kazni samo Ognjena Vukojevića koji je takođe bio na snimku, ali ne i Vidu, čiji se novi snimak pojavio.

Na njemu hrvatski štoper sa pivom u ruci, vidno pijan, peva srpsku narodnu pesmu od Tome Zdravkovića, pozdravlja kafanu i ponovo poručuje ‘Slava Ukrajini’, ali i dodaje da ‘gori Beograd’.

– Ajmo kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini, Beograd gori, ‘ajmo – pričao je Vida, a na snimku se pojavljuje i Ivica Olić, koji je samo pozdravio navijače.

Zapravo, radi se o kafani ‘Beograd’ u Kijevu, koja je jedno od omiljenih mesta hrvatskog defanzivca u prestonici Ukrajine, gde već godinama nastupa za Dinamo.

(Izvor: youtube / Astrais)

0
0

6 Komentara

  1. Umesto da Krstajic podnese ostavku i povuce se zajedno sa Kokezom i ostalim promasajima iz fudbalskog saveza mi pricamo o Domagoju i Kolindi

    0
    0
    Odgovori
  2. Idu oni na 4. mesto mali su pojaci za njih belgijanci francuzi i englezii ima da ih naduju englezi 5:0 e kane(kejn) sa 3 gola njegovih h

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter