2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZVANIČENO: Tavambin novi klub objavio da je transfer završen (FOTO)

Objavljeno: 10.07.18 u 10:57

Leandre Tavamba i zvanično je postao novi igrač Al Tavuna i karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Za godinu i po dana u Humskoj, Leandre Tavamba je uradio ono što mnogi stranci pre njega nisu uspeli za daleko duži period. Osvojio je ‘duplu krunu’, zatim još jedan Kup Srbije, postigao mnogo bitnih golova, pa čak i rešio ‘večiti’ derbi.

Njegovo ime je na usnama navijača, ali je sada vreme za rastanak. To je on sam potvrdio na sinoćnoj promociji novog crno-belog dresa.

– Onim što sam ovde uradio mogu samo da budem presrećan. Imao sam fantastične odnose sa navijačima, menadžmentom, igračima… Rezultat svega je sreća što sam bio ovde. Nekim igračima je potrebno mnogo više da urade ono što sam ja za šest meseci. Osvojio sam duplu krunu, dao nekoliko bitnih golova. Ne mogu biti srećniji – rekao je sinoć Tavamba.

Prošle sezone postigao je 18 golova na 44 utakmice, a danas je ozvaničen njegov transfer u Al Tavun, gde je otišao za 1.400.000 evra, kako je sinoć i potvrdio generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Ovako su u Saudijskoj Arabiji predstavili kamerunskog napadača.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter