2
Fudbal

KAP KOJA JE PRELILA ĆAŠU: Prvi put je izbegao, ali… Domagoj Vida propušta polufinale?

Objavljeno: 10.07.18 u 20:48

„Nedugo pošto je Domagoj Vida bio prinuđen da se izvinjava zbog pokliča „Slavac Ukrajini“ nakon što je Hrvatska u četvrtfinalu eliminisala Rusiju sa Svetskog prvenstva, štoper Bešiktaša se nalazi u novom problemu.

Vida je jutros ponovio „greh“ zbog kog ga je FIFA upozorila pošto je na novom video-snimku, uz Ivicu Olića, još jednom navijače pozdravio pokličem „Slava Ukrajini“, a to se čelnicima krivne fudbalske organizacije nije svidelo.

Kako prenose mediji širom sveta, FIFA je otpočela istragu povodom najnovijeg događaja, a Vidu bi mogla da očekuje znatno ozbiljnija sankcija od upozorenja.

Kao dodatan motiv mediji navode odlučnost FIFA da stane na put političkim pokličima, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko Disciplinska komisija odluči da Vidu udalji sa šampionata.

Podsećamo, nakon prošlog snimka FIFA je novčano kaznila Ognjena Vukojevića kog je HNS poslao kući, dok je Vida prvi incident „preživeo“ uz upozorenje. Da li će i drugi put, videćemo uskoro.

Hrvatska će sutra od 20 časova protiv Engleske igrati za plasman u finale Svetskog prvenstva u Rusiji.

 

0
0

2 Komentara

    • Казните хрватску одузимањем 3 бода Србији и 3 утакмице без публике, фифо уефо и остала неопјевана багро

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter