2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPROŠTAJNE REČI LEANDREA TAVAMBE: Pamtiću crno-bele boje dok sam živ!

Objavljeno: 09.07.18 u 21:05

Leandre Tavamba posle godinu i po dana i definitivno se oprostio od Partizana, to je potvrdio i na promociji novog dresa.

U pozorištu ‘Duško Radović’ ove večeri bilo je po ukusu jednog od najvećih partizanovaca ikada i njemu u čast novi crno-beli dres je promovisan baš na ovom mestu.

I sve je bilo idealno, čak i to što je danas objavljen odlazak Leandrea Tavambe iz Humske. Gorostasni napadač je to i potvrdio predstavnicima medija.

– Radimo na završetku transfera. To je to, ovde sam proveo predivne momente i uvek ću pamtiti Partizan i godinu i po dana provedenih ovde – rekao je Tavamba na početku.

Novinari su primetili da su svi fudbaleri Partizana bili u Moninim odelima, osim Tavambe, što je bio još jedan znak da neće ostati u Humskoj.

– Baš zato što sam danas išao da razgovaram o svojoj budućnosti, nisam stigao da se obučem kao saigrači. Ali najbitnije je da sam ovde i da sam došao da vidim novi dres. Iako ga možda neću nositi, nadam se i želim ekipi da ga sa uspehom nosi i u njemu igra najbolje moguće.

O Partizanu će uvek pričati samo najlepše reči.

– Onim što sam ovde uradio mogu samo da budem presrećan. Imao sam fantastične odnose sa navijačima, menadžmentom, igračima… Rezultat svega je sreća što sam bio ovde. Nekim igračima je potrebno mnogo više da urade ono što sam ja za šest meseci. Osvojio sam duplu krunu, dao nekoliko bitnih golova. Ne mogu biti srećniji – zaključio je Tavamba.

Lenadre Tavamba se seli u Saudijsku Arabiju, a cena transfera je 1,4 miliona evra.

0
0

2 Komentara

  1. Neki stručni ljudi za fudbal rekoše, ovaj kad bude išao biće duplo skuplji od Boaći ja. Toliko koliko se neki razumiju u fudbal,,, stari ni rekli ko Marica u…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter