3
Fudbal

FOTO: Twitter

O ZVEZDI I U KINI: Sreli se Tošić i Boaći, zna se šta je bila tema razgovora

Objavljeno: 09.07.18 u 14:49

I to na samom terenu, kada su juče snage odmerili Đangsu Suning i Gvangžu R&F.

Te dve ekipe su igrale nerešeno, bez golova, meč kineskog FA kupa.

Na Olimpijskom stadionu u Nanđingu su se po prvi put u Kini susrela dva bivša igrača Crvene zvezde, Ričmond Boaći i Duško Tošić. Na utakmici nije bilo golova, ali zato jedna zanimljiva fotografija stiže iz perioda nakon meča a na kojoj su napadač iz Gane i srpski štoper.

Boaći je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa Tošićem i napisao: ‘Bilo je neverovatno i lepo pričati sa Duškom Tošićem posle utakmice, o Crvenoj zvezdi. Uvek je to čast’.

0
0

3 Komentara

  1. Svako ko želi može da konsultuje sajt http://www.soccerway.com i saznaće da je Boaći standardna rezerva brazilskom napadaču, u redovima Điangsu Suninga, Mariu Tešeiri. Samo da napomenem da je Boaći, „nemilosrdni strelac iz penala“, pre nego je došao u Zvezdu bio standardna rezerva u 4 kluba, Italiji!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si iskompleksiran ne bi me cudilo da znas sta je jutros doruckovao?! Ne Tavamba je opasan napadac, igrao je NIGDE pre tvog malenog kluba

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter