0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PANTIĆ: Da preskočimo prvo Nikšić, a posle može Litvanija!

Objavljeno: 09.07.18 u 22:41

Jedno od najvećih pojačanja ovog leta za Partizan bio je ostanak u klubu mladog veziste Danila Pantića koji je ostao pozajmljeni igrač iz Čelsija.

Pripreme su završene, još nešto više od dva dana deli Partizan od prvog meča kvalfikacija za Ligu Evrope. Svoja očekivanja izneo je Danilo Pantić na promociji novog dresa.

– Približilo se, za nas najvažnija utakmica, sve misli su uperene ka Rudaru, ne bih potcenjivo nikoga, moramo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat i kako bismo lakše dočekali revanš u Beogradu – počeo je priču Danilo Pantić.

‘Parni valjak’ se prošle sezone izborio prvo za grupnu fazu Lige Evrope, a potom i prezimio, čini se da je put sada mnogo teži.

– Biće teže nego prošle godine, četiri kola kvalfikacija su pred nama, mi želimo da ponovi uspeh, verujem u ovaj tima, zaslužujemo plasman u Ligu Evrope.

Danilo Pantić ne zna monogo o Rudaru iz Pljevlja, ali veruje da će sve informacije stići na vreme do stručnog štaba.

– Ne znam mnogo, znam nekoliko igrača koji igraju tamo, ali nisam ih gledao. Verujem da su se stariji igrači poput Ilića čuli sa Delibašićem i da će nam preneti šta nas čeka u Nikšiću.

Na pripremama je za razliku od prošle sezone bio ofanzivniji, kako kaže nova pozicija mu odgovara, evo i zbog čega.

– Više mi prija ova pozicija malo levo gde sam bliži golu, mogu da asistiram, ali i da šutnem. Ne smeta mi ni pozicija u veznom redu.

U izboru između Litvanije i Kazahstana u narednoj rundi, mladi vezista je izabrao Baltik.

– U Litvaniju. Zbog puta.

Na kraju o dogovoru Partizana i Čelsija o nastavku pozajmice u Beogradu do juna sledeće godine.

– Drago mi je što se to rešilo. Bilo je nekih nedoumica, ali sada je posao završen, mogu mirne glave da se posvetim fudbalu – zaključio je Danilo Pantić.

Iz pozorišta ‘Duško Radović’ – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter