0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Hrvati napravili skandal na SP, Karijus nadmašio samog sebe, saga oko Leonarda se nastavlja, Žuti dobio muziku na uvce, pronađene zamene za Pešića

Objavljeno: 08.07.18 u 23:30

Dan za nama obeležilo je nekako bitnih vesti, u prvom planu su ‘večiti’, Mondijal, ali i golman Liverpula.

Hrvatski fudbaleri napravili su pravi skandal na Mondijalu. Naime oni su se malo više zaneli proslavljajući pobedu, pa tako nekim igračima zbog toga preti i suspenzija.

Da se ozbiljno spremaju za narednu sezonu ljudi u Partizanu govorio činjenica koliko su rano počeli sa sklapanjem kompletne infrastrukture za najviše domete, tako se danas još jedno ime priključilo crno-belima.

Nakon ovogodišnjeg finala Lige šampiona pomislili smo da gore ne može biti. Ali ovog puta golman Redsa nadmašio je samog sebe.

Od kad se pojavila vest da je moguć povratak Leonarada u Humsku, nema dana da se nešto o njemu ne govori. Međutim danas se pojavila vest da je Leo pronašao novi klub, a da to nisu crno-beli. Da je kontakt ostvaren potvrdio je i sportski direktor potencijalnog kluba Brazilca.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki sada će biti još draži navijačima ovog kluba, nakon što budu videli kako peva jednu od omiljenih pesama sa tribine ovog stadiona.

Aleksandar Pešić na meti je stranih klubova, a danas su se pojavila imena potencijalnih pojačanja ukoliko ovaj napadač napusti Marakanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter