11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTVORENA TRKA: Zvezda odbila milione za napadača, ništa pre APOEL-a

Objavljeno: 08.07.18 u 11:18

Ponuda od zimus je aktivirana mada nije po ukusu čelnika kluba tako da će se sačekati posle eventualnih mečeva sa Apoelom.

Jasno je da su napadači na ceni kao i Aleksandar Pešić, najbolji strelac Crvene zvezde.

Kao što je HotSport pre nekoliko dana najavio u klub je stigla ponuda Borusije iz Menhengladbaha od 3,5 miliona evra mada ona nije dovoljna da za sada golgeter dobije ‘zeleno svetlo’ za novi angažman u inostranstvu posle Tuluza i Atalante.

Jedan od najskupljih igrača u istoriji (plaćeno obeštećenje od 750.000 evra) prema informacijama iz Turske ponovo je na meti Istanbul Bašakšehira. Zimus se pojavila priča, koja je pre par dana aktivirana mada je ponuđeno za Nišliju oko tri miliona evra.

Za sada su čelnici stavili adakta da se sačeka start u Evropi i da se na čelu sa popularnim Šiljom izbaci prvo Spartaks i fokus je na prvi meč koji je u sredu od 18 časova. Očekuje se da se ova misija otvori posle narednog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako smo već najavili Zvezda uveliko traži naslednika.

0
0

11 Komentara

  1. Fukljosi gancici, stize Leoparad, ima da vas opet bucamo kao boar-a!
    Dzaba vam sns, fss ,lazi i obamane, o Leo, Leo, leeeeee! Nema vise kradje, leopard buca sve dogovore i Obradoviceve djunte! I stize VAR da vas zavarimo zauvek!

    0
    0
    Odgovori
    • Brate,promeni dilera,slabo te radi. Koji Leopard,Leoporad,sta vec…Opet si pokosio komsijinu detelinu?? Laza place za tobom,’leba mi

      0
      0
      Odgovori
  2. Kad sve tako lepo znaš što si anoniman javi se imenom i prezimenom pa javno reci.država sad daje zvezdi dosta je i nama davala.sramota ste za srpski sport.

    0
    0
    Odgovori
  3. pocela je MANIPULACIJA sa trkom oko zvezdinih nabedjenih fudbalskih velicina u milionima EU-a … da se opravda rad bankomata …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter