Brazilac je objavio razlaz sa Al Ahlijem, to je jasan signal da Partizan krene u akciju, ali je jedan evropski klub to već učinio.

Svim navijačima Partizana dobro je poznato ime Leonardo da Silva Souza i ono šta je učinio za taj klub u sezoni 2016/2017. ‘Dupla kruna’ i tri gola u tri odigrana derbija su bila dovoljna da u Humskoj stekne status miljenika.


Čak iako je prošlog leta bilo dosta problema sa njim. Puno trzavica, potražnje za većim novcem, prepiski po društvenim mrežama i na kraju je epilog bio odlazak u Al Ahli za 4.000.000 evra.

Crno-beli ga žele ponovo, to nije tajna i nisu je krili ni čelnici kluba. Međutim, moraće brzo da reaguju jer je jedan vrlo eminentan klub stao u red za usluge brazilskog veziste.

Kako saznaje HotSport, radi se o AEK-u iz Atine čiji je od nedavno novi sportski direktor Vladimir Matijašević, dosadašnji prvi operativac Čukaričkog.

Čovek koji je na Banovom brdu otkrio mnoge talente, sada vrske igrače, imao je kada da se uveri u kvalitete Leonarda i dobro mu je poznat njegov igrački arsenal, ali i karakter.

Prema informacijama koje imamo iz Grčke, Leonardo je jednom tamošnjem mediju već nagovestio da postoji kontakt, ali je za sada sve u početnoj fazi interesovanja.

Realizacija nije nemoguća, tim pre jer se radi o odličnom pregovaraču Matijaševiću, koji isto tako planira još neke igrače iz Srbije da dovede u Atinu.