1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR AEK-A ZA HOTSPORT: Reči koje ponovo ulivaju nadu navijačima Partizana, Leonardo i Grčka…

Objavljeno: 08.07.18 u 19:00

Prema informacijama do kojih je došao HotSport ranije danas, šampion Grčke je želeo da se pojača brazilskim internacionalcem.

Međutim, kontakta jeste bilo, ali dosta pre aktuelnih dešavanja vezanih za Leonarda i napuštanje Al Ahlija.

Jedno je sigurno, Brazilac neće više nositi dres tima iz Džede, a prema tvrdnjama novog sportskog direktora atinskog AEK-a, Vladimira Matijaševića, Brazilac neće krenuti ni put Grčke. Činilo se da su žuto-crni najkonkretniji u trci za Leonarda, što nije potvrdio bivši čelni čovek Čukaričkog u razgovoru za naš portal:

– Video sam da se piše o Leonardu i tome da ga dovodim u AEK, ali trenutno mislim da je teško da će taj fudbaler doći kod nas. Nikada se ne zna… Nisam imao kontakt sa Leonardom, ali je AEK njega kontaktirao pre mesec dana, međutim, koliko sam ja upućen, to je poslednji put da se desilo nešto između kluba i tog igrača, izjavio je sportski direktor AEK-a, Vladimir Matijašević za HotSport.

Videćemo hoće li Partizan uspeti da iskoristi trenutnu situaciju i vratiti u Humsku Brazilca što bi itekako obradovalo navijače crno-belih.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Neznalice koje vode Partizan ne vide da u ekipi najvise skripi na sredini terena jer nema kreatora igre.Spremite se da gledate gnjavazu na sredini terena Jankovica,Pantica,Zdjelara….Predajte Zvezdi titulu jer se vec sada vidi koliko mozemo kao i ranijih godina u kosarci.Sve je preslikano,marionete su dovedene na celo kluba da bi Zvezdi davale legitimitet za osvojene titule…!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter