4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

AKO PEŠIĆ ODE: Dva Južnoamerikanca su želje, da li i realne… (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.18 u 16:10

Aleksandar Pešić je na raskrsnici, ponude samo stižu, a Crvena zvezda mora da razmišlja o mogućim zamenama, dve su već na papiru.

HotSport je već pisao o tome da je Borusija iz Menhegladbaha zainteresovana za napadača Aleksandra Pešića, ali nisu samo Nemci. Ipak, u Zvezdi se nadaju da će fenomenalni napadač ostati tu bar do kraja kvalfikacija za Ligu šampiona, ali i to zavisi od ponude koja stigne. Zbog toga se u ‘Ljutice Bogdana’ ozbiljno razmišlja o mogućim zamenama, jer bi u slučaju odlaska popularnog ‘Šilje’ ostali samo Nikola Stojiljković, Milan Pavkov i mladi Dejan Joveljić.

Kako HotSport nezvanično saznaje, na spisku potencijalnih pojačanja su dva Južnoamerikanca. Jedno ime već mesecima kruži, a reč je o Franku Soldanu. Argentincu koji ima 23 godine i nastupa za Union iz Santa Fea. Ipak, cena ovog mladog igrača nije realna za uslove Crvene zvezde, jer se njegova vrednost procenjuje na oko 4,5 miliona evra. U Zvezdi se nadaju da bi Argentinci pristali na pozajmicu svog napadača, koji bu u slučaju dobrih partija na stadionu ‘Rajko Mitić’ mogao da poskupi, više nego pogocima u domovini. Franko Soldano je proše sezone na 27 utakmica postigao 11 golova i tri puta je asistirao.

Realnija priča je oko drugog imena kojim se spekuliše, a reč je o Kolumbijcu Migelu Murulju članu Deportiva iz Kalija. Njegova vrednost na tržištu je dosta manja i Zvezdi bi mogao da bude dostupan za cifru od 700 hiljada do milion evra. Kolumbijac je za zeleno-bele odigrao devet utakmica i postigao je dva gola.

Delije, da li mislite da su ova dva napadača dobro rešenje u pohodu na Evropu i šampionsku titulu?

0
0

4 Komentara

  1. Ako se igra sa dva spica onda bas bas treba al neko ko ima iskustva makar igranja u evropskim ligama jos bolje ako imai igranja u ligi sampiona ili evrope…

    0
    0
    Odgovori
  2. Шиља Пешић је закон . Звезда губи много његовим одласком.Треба све учинити да остане .Најинелигентнији фудбалер Звезде , најбољи стрелац и асистент.Фудбалер за кога је фудбал мисаона игра .

    0
    0
    Odgovori
    • Pavkov se bolje pokazao u prolećnom delu prvenstva, na pripremama. Bokje otvaranje, osećaj za gol, fizički spremniji, nema u sebi nervoze. Doveden je Stojiljko umesto Šilje, tako da je potreban za evropske mečeve jedan izraziti golgeter.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter