2
Fudbal

FOTO-UBOD: Svet se smeje predsednici Hrvatske, snimali je čak i gosti iz svečane lože – pa se ‘preselila’ u svlačionicu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.18 u 23:57

Selekcija Hrvatske je večeras napravila ogroman rezultat plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva.

Ali predsednica te zemlje nije bila toliko reprezentativna koliko izabranici Zlatka Dalića.

Počevši od stajlinga u kojem se Kolinda Grabar-Kitarović pojavila u svečanoj loži u kojoj su međuostalim bili prvi čovek FIFA Đani Infantino i bivši predsednik Rusije Dmitri Medvedev. Sem pojave, ni ponašanje predsednice Hrvatske nije bilo u skladu sa mestom na kojem se nalazi, te su snimci iz svečane lože stadiona u Sočiju ubrzo postali hit na internetu.

Sem toga, ni ostali gosti svečane lože nisu želeli da propuste priliku a da svojim telefonima ne zabeleže ponašanje Kolinde Grabar-Kitarović.

0
0

2 Komentara

  1. Sir Oliver Kolinda je u svlačionici pokušala ukrasti slavu vatrenima i ne ponaša se primjereno predsjednici, ali slažem se s tobom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je Bog dao da nas predsednik takvu cast ima i da slavi. Koga briga za Kolindu, momci pisu istoriju a ko na kakav nacin slavi je naj manje bitno! A nasi fudbaleri… bez komentara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter