0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GORI’ PRED NAJVEĆI DERBI: Brazilci ‘osuli paljbu’ po Mažiću, Belgijanci imaju drugačiju ‘taktiku’! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.18 u 10:17

Srpski sudija našao se na udaru brojne brazilske javnosti samo zato što je – Srbin!

Milorad Mažić određen je za glavnog sudiju utakmice četvrtfinala Mondijala između Brazila i Belgije i dve selekcije sa različitim utiscima o srpskom arbitru će dočekati taj duel koji se igra u subotu.

Naime, brazilski ‘O Globo’, koji sa gotovo 300 izveštača prati Svetsko prvenstvo u Rusiji, najavljuje da bi Mažić mogao da se osveti Brazilu jer je upravo ta reprezentacija izbacila Srbiju sa Mondijala u trećem kolu grupne faze.

Naravno, u pitanju je igrica i pritisak na Srbina koji će im teško uspeti, ali opet nije jednostavno suditi najfudbalskijoj naciji na svetu kada svi od tebe očekuju grešku na njihovu štetu.

Belgijanci su primenili drugačiju taktiku. Klanjaju se Mažiću rečima da je u Brazilu bio najgori, a da je sada najbolji sudija na planeti.

Posebno ističu dve utakmice na ovom šampionatu u kojima je besprekorno podelio pravdu, a najviše meč između Senegala i Kolumbije u kom je ispravno posle asistencije VAR-a poništio već dosuđen penal za afričku selekciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter