1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POSLE SVEGA: Šaćiri postaje saigrač reprezentativca Srbije? (FOTO)

Objavljeno: 05.07.18 u 12:49

Ako je Šaćiri patriotski orijentisan, šta se tek može reći za Srbina koji bi ga dočekao u novom klubu.

Đerdan Šaćiri bio je nosilac igre Stouka, ali je taj tim ispao iz Premijer lige i sada je u potrazi za novim klubom. Spominjalo se da ga Jirgen Klop eventualno vidi na ‘Enfildu’, a sada se, prema pisanju medija na ‘ostrvu’, u trku uključio još jedan engleski velikan.

Naime,  Žoze Murinjo traži desnog krilnog igrača. Prva želja mu je Vilijan iz Čelsija, ali bi on mogao da bude nemoguća misija, što se za Šaćirija nikako ne može reći.

‘San’ piše da bi švajcarski reprezentativac koštao oko 12.000.000 funti, a navodno ga je ‘kupio’ nastupom na Mondijalu u Rusiji i golom koji je dao Srbiji u drugom kolu grupne faze.

Već je poznato da je Murinjo navijao za Švajcarsku da bi, kako je naveo, Nemanja Matić pre ispao i mogao više da odmori za novu sezonu.

Upravo će se Matiću najmanje dopasti da svlačionicu deli sa igračem koji ga je mesecima unazad provocirao i pokazivanjem ‘albanskog orla’ proslavio gol za pobedu nad Srbijom u 90. minutu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter