0
Domaći fudbal

GEPA-01061351122 - ST.LAMBRECHT,AUSTRIA,01.JUN.13 - FUSSBALL - OEFB Trainingslager, U21-Nationalteam Oesterreich vs Bezirksauswahl Murau, Freundschaftsspiel. Bild zeigt Srdan Spiridonovic (AUT). Foto: GEPA pictures/ Hans Oberlaender

NOVA-STARA ŽELJA: Partizan ponovo juri pojačanje u Grčkoj, poslao je ponudu, ali ima jaku konkurenciju!

Objavljeno: 05.07.18 u 11:48

Kako pišu grčki mediji, ponuda od 300.000 evra već je poslata.

Klub iz Humske i ranije se raspitivao za Srbina koji je i životno i fudbalski odrastao u Austriji, a sada igra za grčki Panionios, Srđana Spiridonovića.

Popularni ‘Spidi’ ponovo je na meti Partizana i to je, kako pišu grčki mediji, već poslao ponudu u iznosu od 300.000 evra na adresu atinskog kluba.

Crno-beli Spiridonovića žele jer je dolazak Gorana Zakarića zakomplikovan njegovom suspenzijom od strane Željezničara (jer je bez dozvole pregovarao sa Partizanom), ali bi problem mogao da napravi Malme, koji se takođe aktivno uključio u trku za krilnog napadača Panioniosa.

Spiridonović ima 25 godina, ponikao je u Rapidu iz Beča, kasnije igrao i za bečku Austriju, a zatim i Admiru. U Italiji je kratko nosio dres Vićence i Mesine, a od kako je u Panioniosu od 2017. godine, na radaru je Partizana.

Na 25 utakmica u grčkom timu postigao je osam golova. Sa njima ima ugovor do 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter