10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Borusija Menhengladbah silno želi napadača Zvezde – ponuda je odlična, ali ne i dovoljna!

Objavljeno: 05.07.18 u 10:35

Član Bundeslige je ponudio nešto preko tri miliona evra, a šampion Srbije želi da za najboljeg strelca Superlige inkasira bar četiri miliona evra.

Nije tajna da je plan Crvene zvezde da do kraja prelaznog roka proda Aleksandra Pešića i zaradi posle dobre golgeterske sezone napadača koji je letos došao iz Tuluza za 750.000 evra.

Najboljem strelcu lige cena je skočila na tržistu i član Bundeslige je poslao zvaničnu ponudu od preko tri miliona evra u Ljutice Bogdana.

Kako saznaje HotSport u pitanju je Borusija iz Menhengladbaha. Nemci su pratili i Ričmonda Boaćija koji se u februaru preselio u Kinu.

Za sada su pregovori otvoreni pošto je šampion Srbije istakao cenu od četiri miliona evra i vremena za dogovor ima, a rastanak zavisi od učinka u Evropi tako da se očekuje da Pešić bude u timu protiv Spartaks Jurmale i posle prolaza na crtu izađe APOEL-u.

U ekipi od napadača su Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i mladi Dejan Joveljić, a klub gleda u inostranstvu da pronađe novog ‘ubicu golmana’ sa dobrim karakteristikama kako bi se brzo uklopio u mozaik trenera Vladana Milojevića.

FOTO: STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. Hahahaha,hvala vam svima na komentarima,pogotovo ovim sa vrha,zivi i zdravi bili,nasmeja se od srca nakon teskog dana………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter