1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Talentovani vezista ‘na ledu’ do daljeg

Objavljeno: 03.07.18 u 10:28

Nije poznato kada će se rešiti status ovog talentovanog igrača.

Danilo Pantić ima dozvolu od Čelsija da bude u Beogradu, iako još nije potpisana nova pozajmica, a rok za prijavu igrača za start u Evropi je 6. jul.

Činilo se da će ići lakše sa novim dogovorom Čelsija i Partizana oko ostanka Pantića bar još godinu dana u Humskoj. Ipak, papir je prazan bez potpisa klubova pored dozvole Engleza da mladi reprezentativac i posle 30. juna može da nastavi sa pripremama. Jasno je da „plavci“ čekaju ustoličenje novog menadžera, a odugovlačenje ne ide u prilog crno-belima koji u Evropi startuju 12. jula.

Rok za prijavljivanje igrača je 6. jul do ponoći, pa kako saznaje HotSport rukovodstvo pokušava da sklopi aranžman do petka. Neki krajnji rok je 24 časa pre gostovanja Rudaru u Nikšiću, kada je prema pravilima UEFA dozvoljeno da bude upisan ‘bonus igrač’.

Partizan ima popodne poslednju proveru protiv Zarije u okolini Ptuja, posle koje se ekspedicija vraća kući. Trener Miroslav Đukić je odlučio da igrači dobiju tri slobodna dana i sa treninzima treba da nastave u subotu 7. jula, čime se finiširaju pripreme pred start nove sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

0
0

1 Komentara

  1. Koji crni Pantic, on i Zdjelar nam unistise sredinu terena a trebali bi navodno da predstavljaju tandem buducnosti srpskog fudbala.Sta Partizan ima od igranja Pantica, nista.Niti ga moze prodati i bar nesto zaraditi niti mu ovaj donosi neku kvalitetniju razliku u odnosu na trenutnu.Jedan Raca Petrovic je veci kvalitet od Zdjelara i Pantica zajedno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter