4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ FSS OTVORENO: Priča o tome da li su drugi sastavljali tim Mladenu Krstajiću

Objavljeno: 03.07.18 u 14:17

Još uvek je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Srbija nije uspela da ispuni cilj i plasira se u narednu fazu, već je eliminisana posle samo tri utakmice.

Fudbalski savez Srbije će odlučiti da li će ostaviti Mladena Krstajića na poziciji selektora i za mečeve Lige nacije, ili će dovesti zamenu. Velike su šanse da će bivši kapiten Partizana ipak dobiti novu priliku.

– To ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Mladen Krstajić je pokazao da je dorastao ovakvom zadatku. Imao je vatreno krštenje i što se mene tiče on je položio. Opet, ne moram ja da budem u pravu. To je moje mišljenje. Treba Krstajiću pružiti šansu i dati mu da nastavi započeti posao. Na dobrom smo putu – kazao je za Kurir Nenad Bjeković.

Potpredsednik FS Srbije je prokomentarisao navode da je vršen pritisak na selektora Orlova te da on nije bio taj koji je donosio odluke o taktici i tome ko će igrati.

– Odgvorno tvrdim da je spisak sastavljao Krstajić. Sigurno, ali sigurno, niko mu se nije mešao u spisak i sastav tima. Stojim iza toga. Nemam ništa protiv da svako kaže šta misli. Nije svaka kritika loša, a mogu da nabrojim deset puta više bivših i mnogo uspešnijih trenera koji su se izuzetno pozitivno izrazili o Krstajiću. Mnogi od njih su me zvali i čestitali na rezultatu iz Rusije, dodao je Bjeković.

0
0

4 Komentara

  1. Gde je bio Prijovic te 3 utakmice? Standardni u Paoku i jedan od najboljih strelaca sezone? Ako cemo iskreno, Mitar je odlican igrac, jak i ume da da gol, ali ne ume da sam sebi stvori sansu. Vecina nasih lopti ide u vazduh pa ako pogode Mitrovica super, ako ne, aj ponovo. Trebalo se igrati 4-4-2, dva napadaca stavi pa bi bilo i vise golova. Sramota je da jedna kostarika da isti broj golova kao i mi i da primi jeda gol vise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter