0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan se neće lako odreći jednog od najboljih, iako ima nekoliko ponuda

Objavljeno: 30.06.18 u 10:08

Ponude za ovog igrača pristižu u Humsku, ali crno-beli ne žele da ga se tek tako odreknu.

Posle Kiprana i Italijani imaju plan da dovedu igrača iz Kameruna mada suma za obeštećenje nije po meri kluba iz Humske.

U Partizanu su odlučili da prodaju Leandrea Tavambu, a za sada dve ponude nisu po meri kluba iz Humske. Kako smo nedavno najavili za Kamerunca je zaintresovan Apoel čija ponuda od oko milion evra je glatko odbijena. Kiprani traže napadača pred start kvalifikacija za Ligu šampiona, gde je u drugom kolu moguć duel sa Crvenom zvezdom. Kiprani pokušavaju da dođu do dogovora, a Italijani imaju sličan plan i približno iste uslove. Spal hoće da izdvoji oko 1,2 miliona evra za visokog golgetera, ali crno-beli su odredili da žele da inkasiraju blizu dva miliona evra.

Ipak, ova cena je prihvatljiva za Kineze koji su u januaru hteli Tavambu. Posao nije zavrsen i vremena za novi angažman na Dalekom istoku nema pošto tamo klubovi imaju rok da do 15. jula završe eventualna pojačanja. Za sada su šanse velike da igrač počne sezonu u crno-belim bojama i da rastanak usledi kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter