3
Domaći fudbal

BLIZU SU DOGOVORA: Zvezda privodi kraju pregovore sa štoperom svetske klase

Objavljeno: 30.06.18 u 10:50

Crveno-beli žele što pre da formiraju tim, kako bi spremni dočekali kvalifikacije za Ligu šampiona.

Jedna od pozicija na kojoj se traže igrači je i centralno mesto u odbrani.

Upravo na tom mestu plan je da se dovede Miloš Degenek, sa kojim su crveno-beli duže vreme u pregovorima. Sa Australijancem srpskog porekla i dalje se pregovara, pre svega oko visine plate, ali i oko obeštećenja Jokohami koje bi iznosilo oko 150 hiljada evra, pošto mu ugovor sa ovim klubom traje do 1. januara.

Momak rođen u Kninu, u karijeri je nastupao za drugi tim Študgarta, Minhen 1860 i Jokohamu, prošao je sve reprezentativne selekcije, a u A timu upisao je 18 nastupa.

0
0

3 Komentara

  1. Dokle će ovi da žive na jaslama države i da u svakom prelaznom roku dovode po 10 i više pojačanja? Dokle će ovi da otimaju od naroda i da svi ćute? Odakle Crvenoj zvezdi novac za sva ta pojačanja, pita li neko ikada?

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro de više, verovatno si dosadan sa ovom temom i najrođenijima. Odakle pare pa odakle pare. Više niko ni ne veruje u te vaše loše fabrikovane priče o upumpavanju para u Zvezdu. Znaš li nesrećo koliki je i zašto je toliki vaš dug? Godinama „prodajete“ igrače i „igrate“ evropu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Tim za respekt, vreme nam samo nije saveznik jer treba te kockice sloziti povotovu u zadnjoj liniji ali neka bude ponovo liga evrope, stepenik po stepwnik

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter