0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

JOŠ JEDNA POBEDA: Partizan porazio Krakoviju golom Armina Đerleka (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.18 u 19:36

Iako je dosta prilika stvorio prvi tim crno-belih, gol se desio u momentu kada je na terenu bio drugi.

Nakon pobede nad Honvedom, igrači Partizana su bili uspešni i na drugoj proveri u Poljskoj i rezultataom 1:0 savladali Krakoviju.

Za razliku od utakmice sa mađarskom ekipom, Miroslav Đukić je rešio da ovu počne rezervnim sastavom i na startu da priliku momcima koji trenutno nisu u prvom planu. Oslonio se šef struke kluba iz Humske na mlade, te su od starta na terenu bili Marković, Šehović, Đerlek i Kokir.

Prvi i jedini gol viđen je u 35. minutu utakmice. Leandre Tavamba je šutirao, ali i napucao jednog od defanzivaca poljskog tima. Lopta je stigla do Kosovića koji je odmah proigrao Đerleka u utrčavanju. Iz neposredne blizine je fudbaler Partizana lako matirao golmana Krakovije i u prvom poluvremenu postavio konačan ishod.

Dosta lepršavije je zaigrao Partizan u drugih 45 minuta, stvarao prilike ali nije uspeo da dođe do gola. Međutim, ‘štiklirana’ je i Krakovija kao pobeđen rival na ovim letnjim pripremama.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter